Project Description

BEHANDLING

Familiesamtale

TERAPIEN

Handler om…

Det er for mange vigtigt at have deres nærmeste med på sidelinjen under en terapeutisk proces. Dine nærmeste kan støtte dig og have stor betydning for dig i din egen proces. Derfor er din/dine nærmeste velkomne til at deltage i én eller flere samtaler, i det omfang, du ønsker dem involveret. Det er helt op til dig selv, hvor meget, du ønsker dine nærmeste involveret. Dem, der står tættest på dig kan også selv være i krise, hvorfor familiesamtaler kan støtte jer i at få talt sammen om det der er svært. Jeg kan også afholde samtaler om naturlige reaktioner hos dine nærmeste, som f.eks deres afmagt, sorg eller angst.

HVIS DENNE TERAPI PASSER HOS DIG

Kontakt mig

Hvis denne terapi rammer noget hos dig og passer til netop dine udfordringer, så er du velkommen til at kontakte mig. På den måde finder vi den rette vej og proces til dig. Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis der er noget, som du er i tvivl om eller har spørgsmål ang. denne behandling, så skal jeg forsøge at besvare dem på bedst mulig vis.

KONTAKT MIG

ØNSKER DU AT VIDE MERE OM

Mine arbejdsmetoder

Hvis du ønsker at vide omkring mine behandlinger og arbejdsmetoden, så kan du klikke på knappen herunder.
Her kan du læse en mere uddybende beskrivelse af hver enkelt behandling/metode. På den måde kan du bedre spore dig ind på hvad netop din udfordring er og efterfølgende kontakte mig – så finder vi sammen vejen for dig.

MINE BEHANDLINGER