Project Description

BEHANDLING

Livsstilsvejledning

TERAPIEN

Handler om…

Livsstilsvejledning handler om, at du får indsigt i sammenhængen mellem krop, psyke og sundhed. Hvordan den måde du lever på har indflydelse på dit velbefindende. Derfor vil samtalen omkring livsstil handle om, hvor du er ift. din sundhed, fortællingen om dig selv, oplevelsen af din identitet og balancen mellem fysisk aktivitet, kost, vitaminer og søvn i hverdagen. Det er de færreste, som medtænker, at livsstilen kan være væsentlig at arbejde med i psykoterapien. Jeg vil hjælpe dig med at se på, hvordan din livsstil påvirker dit overskud i hverdagen, din tænkning, og din måde at passe på dig selv.

Du kan blive mere bevidst om din sundhed ved selv, at være med til at definere fordelene ved den. En usikker selvfølelse og identitet, hænger nøje sammen med psykiske udfordringer, og jeg kan hjælpe dig med at blive mere bevidst om denne sammenhæng og hvordan du finder balance mellem krav og ressourcer og handlemuligheder, så du har mulighed for at træffe nye valg i forhold til din livsstil og psykiske og fysiske sundhed.

Motivation er en vigtig faktor og her handler det om at have et realistisk mål og tage små skridt. Samtidig er det vigtigt at have et netværk, som støtter op om, at du får det bedre.

HVIS DENNE TERAPI PASSER HOS DIG

Kontakt mig

Hvis denne terapi rammer noget hos dig og passer til netop dine udfordringer, så er du velkommen til at kontakte mig. På den måde finder vi den rette vej og proces til dig. Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis der er noget, som du er i tvivl om eller har spørgsmål ang. denne behandling, så skal jeg forsøge at besvare dem på bedst mulig vis.

KONTAKT MIG

ØNSKER DU AT VIDE MERE OM

Mine arbejdsmetoder

Hvis du ønsker at vide omkring mine behandlinger og arbejdsmetoden, så kan du klikke på knappen herunder.
Her kan du læse en mere uddybende beskrivelse af hver enkelt behandling/metode. På den måde kan du bedre spore dig ind på hvad netop din udfordring er og efterfølgende kontakte mig – så finder vi sammen vejen for dig.

MINE BEHANDLINGER