Project Description

BEHANDLING

Diagnoser

TERAPIEN

Handler om…

Behandling og forebyggelse af

 

  • PTSD
  • Angst
  • Depression
  • Belastningsreaktioner
  • ADHD
  • Smertetilstande

Terapien vil tage afsæt i behandling og forebyggelse af dine nuværende udfordringer.  Det handler om at finde frem til hvorfor du står lige der -med dét i livet. Ofte er der nogle ting i hverdagen der stresser og bekymrer, eller tab fra fortiden eller mønstre der gentager sig. Det er ikke altid tydeligt for én selv og derfor kan du sammen med mig se på, hvordan disse ting påvirker dit overskud i hverdagen, din tænkning, og din måde at passe på dig selv. Psykiske udfordringer hænger nøje sammen med en usikker selvfølelse og identitet, og jeg kan hjælpe dig med at blive mere bevidst om denne sammenhæng og hvordan du finder balance mellem krav, ressourcer og handlemuligheder.

En større indsigt og forståelse, gør det som regel nemmere at håndtere det du står i og søge nye handlemuligheder. Vi har det med at vedligeholde tanker og mønstre – og det husker kroppen! Du kan blive mere bevidst om dig selv og din retning ved også at definere dine ressourcer.  Derfor vil behandlingen handle om, at hjælpe dig med at finde en balance i dig med fokus på dine ressourcer, så du har mulighed for at træffe valg i forhold til det liv du ønsker at leve.

HVIS DENNE TERAPI PASSER HOS DIG

Kontakt mig

Hvis denne terapi rammer noget hos dig og passer til netop dine udfordringer, så er du velkommen til at kontakte mig. På den måde finder vi den rette vej og proces til dig. Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis der er noget, som du er i tvivl om eller har spørgsmål ang. denne behandling, så skal jeg forsøge at besvare dem på bedst mulig vis.

KONTAKT MIG

ØNSKER DU AT VIDE MERE OM

Mine arbejdsmetoder

Hvis du ønsker at vide omkring mine behandlinger og arbejdsmetoden, så kan du klikke på knappen herunder.
Her kan du læse en mere uddybende beskrivelse af hver enkelt behandling/metode. På den måde kan du bedre spore dig ind på hvad netop din udfordring er og efterfølgende kontakte mig – så finder vi sammen vejen for dig.

MINE BEHANDLINGER