Project Description

BEHANDLING

Prolonged exposure

TERAPIEN

Handler om…

At bearbejde dine traumer, så du får en stærkere livskvalitet.
Terapien er en kognitiv amerikansk metode, hvor der forskningsmæssigt er gode resultater. Prolonged exposure terapi er traumeterapi, hvor du vil bearbejde et enkelt eller flere af dine traumer. Det er en mere konfronterende måde at arbejde på, da du vil skulle snakke om og høre din egen traumehistorie gentagne gange. Du vil sideløbende i terapien arbejde hjemme med at exponere dig, altså træne det, du undgår i din hverdag. Du træner det, som du frygter eller undgår, ved at vi sammen sætter delmål og mål i forhold til disse områder. Tesen er at undgåelse virker på kort sigt, men er begrænsende for livskvaliteten og din identitet på lang sigt.

HVIS DENNE TERAPI PASSER HOS DIG

Kontakt mig

Hvis denne terapi rammer noget hos dig og passer til netop dine udfordringer, så er du velkommen til at kontakte mig. På den måde finder vi den rette vej og proces til dig. Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis der er noget, som du er i tvivl om eller har spørgsmål ang. denne behandling, så skal jeg forsøge at besvare dem på bedst mulig vis.

KONTAKT MIG

ØNSKER DU AT VIDE MERE OM

Mine arbejdsmetoder

Hvis du ønsker at vide omkring mine behandlinger og arbejdsmetoden, så kan du klikke på knappen herunder.
Her kan du læse en mere uddybende beskrivelse af hver enkelt behandling/metode. På den måde kan du bedre spore dig ind på hvad netop din udfordring er og efterfølgende kontakte mig – så finder vi sammen vejen for dig.

MINE BEHANDLINGER