BEHANDLING

Forebyggende samtaler med de nærmeste

TERAPIEN

Handler om…

Støtte til dig i din terapeutiske proces og videregive forståelse, indsigt og viden til dine nærmeste. Det er for mange vigtigt at have deres nærmeste med på sidelinjen under en terapeutisk proces. De kan støtte dig og have stor betydning for dig undervejs i din terapi proces. Derfor er de nærmeste altid velkomne til at deltage i én eller flere samtaler, i det omfang, du selv ønsker dem involveret.

Dem, der står tættest på dig kan også selv være mentalt udfordret og i krise. De kan være bange for om de gør det godt nok, støtter dig rigtigt eller gøre sig forestillinger om fremtiden. Derfor kan fælles samtaler forebygge psykisk mistrivsel. Jeg kan støtte jer til at få talt sammen om det der er svært. Samtaler om naturlige reaktioner, tanker og bekymringer hos dine nærmeste, kan hjælpe dem til håndtere deres egen angst.

Jeg kan hjælpe jer på vej, – ved at i sammen finder en balance, retning og tro på fremtiden, så de mentale udfordringer ikke udvikler sig til en psykisk lidelse eller forværring af én.

HVIS DENNE TERAPI PASSER HOS DIG

Kontakt mig

Hvis denne terapi rammer noget hos dig og passer til netop dine udfordringer, så er du velkommen til at kontakte mig. På den måde finder vi den rette vej og proces til dig. Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis der er noget, som du er i tvivl om eller har spørgsmål ang. denne behandling, så skal jeg forsøge at besvare dem på bedst mulig vis.

ØNSKER DU AT VIDE MERE OM

Mine arbejdsmetoder

Hvis du ønsker at vide omkring mine behandlinger og arbejdsmetoden, så kan du klikke på knappen herunder.
Her kan du læse en mere uddybende beskrivelse af hver enkelt behandling/metode. På den måde kan du bedre spore dig ind på hvad netop din udfordring er og efterfølgende kontakte mig – så finder vi sammen vejen for dig.